حسابان تدبیر هونام نماینده رسمی نرم افزار حسابداری هلو در هشتگرد
.
انجام خدمات حسابداری و مشاوره مالیاتی
.
مشاوره خرید و نصب نرم افزار حسابداری
.
استقرار سیستم حسابداری و کدینگ استاندارد حسابداری
.
معرفی و اعزام حسابدار آشنا به نرم افزارهای حسابداری
.
انجام امور حسابداری پاره وقت برای اصناف و شرکتها
.
مشاوره مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی در هشتگرد و حومه
.
آموزش نرم افزار حسابداری هلو در محل مشتری و شرکتها
.
ایجاد دپارتمان مالی و ارتباط بین واحدها برای شرکتها
.
*** حسابان تدبیر هونام پیشرو در خدمات حسابداری و نرم افزار ***
چند اصطلاح و نکته در مورد بیمه کارفرما وجود دارد که به شرح زیر است:
بیمه شده : شخصی است که با پرداخت حق بیمه می تواند از مزایای سازمان تامین اجتماعی برخوردار شود، و امکاناتی که سازمان به این افراد می دهد بر اساس حق بیمه و نوع شغل متفاوت و مشخص است که تمام این موارد در لیست بیمه کارکنان وجود دارد.
کارفرما کیست ( بیمه شده ): شامل کلیه اشخاص حقیقی و مدیران شرکت ها که تحت پوشش هیچ گونه بیمه دولتی نباشند.
کارگاه: کلیه کارگاه ها، کارخانجات، شرکت ها و حتی مراکز تولیدی که دارای مجوز فعالیت باشند .
شرط سنی کارفرما: حداکثر سن کارفرمایان برای تحت پوشش قرار گرفتن بیمه کارفرما 55 سال است. البته نکاتی در این زمینه وجود دارد به این مضمون که اگر در زمان انعقاد قرارداد بیمه کارفرما سن کارفرما بیشتر از 55 سال باشد، با شرط داشتن سابقه بیمه تامین اجتماعی به میزان مازاد سن قابل بیمه شدن است و سوابق از سایر صندوق ها در این مورد قابل انتقال نیست.
اعضای هیات مدیره کارگاه حقوقی با ارسال درخواست کتبی مبنی بر اشتغال به کار، می توانند همچون سایر بیمه شدگان با نرخ 27 درصد حق بیمه بپردازند.
نرخ حق بیمه کارفرما نیز همچون سایر بیمه شدگان 27 درصد می باشد و تنها موضوعی که وجود دارد موضوع 3 درصد حق بیمه بیکاری است که این موضوع فقط شامل کارگران تحت پوشش است و بیمه بیکاری به کارفرما تعلق نمی گیرد. مبنای پرداخت حق بیمه برای بیمه کارفرما نباید از حداقل دستمزد کمتر و یا از حداکثر دستمزد بیشتر باشد .
سابقه کار بیش از 10 سال: در این مورد میانگین دستمزد یک سال آخر کارفرما محاسبه می شود و بر اساس آن حق بیمه دریافت می شود
سابقه کار کمتر از 10 سال: پرداخت حق بیمه به انتخاب خود کارفرما است و باید بین حداقل و حداکثر دستمزد پرداختی باشد.
حق بیمه برای کارفرمایانی که دستمزد مقطوع دارند نباید بیشتر از حداکثر دستمزد باشد. بیمه کارفرما در لیست بیمه پرسنل گنجانده می شود و زمان ارسال آنها با هم یکی است، یعنی مهلت ثبت بیمه کارکنان تا آخرین روز ماه بعد است و سهم کارفرما برای کارگاه هایی که تا 5 نفر کارگر دارند تا آخرین روز 2 ماه بعد است.
باید این نکته را در نظر داشت که بیمه کارفرما بر خلاف بیمه پرسنل اجباری نیست و چون به صورت اختیاری از جانب کارفرما اخذ می شود مشمول جریمه عدم ارسال نمی شود. پرداخت حق بیمه کارفرما تا 3 ماه فرصت دارد و در غیر این صورت حق بیمه های معوق از آنها دریافت نخواهد شد.
مدیر کل درمان غیر مستقیم سازمان تأمین اجتماعی گفت: از اول مهر ماه سال جاری دفترچه های درمانی فاقد شماره سریال ۱۸ رقمی از درجه اعتبار ساقط است وارایه خدمات درمانی به صاحبان این دفترچه ها امکان پذیر نیست.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر محمد توانایی افزود: پروژه ساماندهی شماره سریال دفاتر درمانی بیمه شدگان، به منظور بهبود فرآیندهای قبلی، جلوگیری از تولید دفترچه های تکراری ورفع همپوشانی های احتمالی، با استفاده از کدملی برای تشخیص هویت دقیق بیمار ازیک سو ویکتا سازی برگ های دفترچه درمانی برای افزایش دقت در ارایه خدمات و حفظ سوابق درمانی بیمه شدگان از خرداد سال ۱۳۹۰ در سازمان تأمین اجتماعی آغاز شده است.
وی ادامه داد: بر اساس شماره سریال جدید، مشخصات فردی، شعبه صادر کننده دفترچه، شماره جلد دفترچه وشماره صفحه در قالب ۱۸ رقم تولید وجایگزین شماره سریال های متفرقه قبلی در دفاتر درمانی شده است.
دکتر توانایی اظهار داشت: با اجرای این طرح، بستر مناسب در خصوص استفاده از سامانه های بیمه ای ودرمانی به صورت متمرکز وکاملاً مکانیزه به هنگام صدور دفترچه بیمه ایجاد شده که از تولید شماره سریال های یکسان برای چند بیمه شده وبروز اشتباهات متعدد ناشی از عدم شناسایی دقیق بیماران، جلوگیری به عمل خواهد آمد.
مدیر کل درمان غیر مستقیم سازمان تأمین اجتماعی گفت: با اجرای این طرح، ضمن اعتبار بخشیدن، ایجاد جامعیت داده ها واطلاعات موجود در سیستم های مکانیزه، امکان ارایه گزارشات وآمارهای دقیق تر از خدمات گسترده درمانی که توسط سازمان تأمین اجتماعی ارایه می شود، فراهم شده است.
وی اظهار داشت:پس از برنامه ریزی های وسیع وایجاد تغییرات گسترده در سیستم های نرم افزاری وسخت افزاری موجود در سازمان تأمین اجتماعی، چاپ دفترچه های درمانی با شماره سریال ۱۸ رقمی از سال ۹۰ آغاز شده است وضروری است که دفترچه های درمانی قدیمی باقیمانده که ممکن است خطاهای متعددی در چاپ و تولید آنها انجام شده باشد، تعویض شود.
بخشنامه ۸۲۹۵۹ مورخ ۹۳/۵/۱(عدم کسر حق بیمه از بن نقدی)
برادرگرانقدر جناب آقای دکتر نوربخش
مدیرعامل محترم سازمان تامین اجتماعی
سلام علیکم
احتراما مصوبه یکم، دویست و سی و پنجمین جلسه شورای عالی کار به تاریخ ۹۳٫۰۴٫۱۰ با شماره ثبتی ۷۷۶۹۳ مورخ ۹۳٫۰۴٫۱۱ به شرح ذیل برای استحضار و صدور دستور مقتضی ارسال می گردد.
خواهشمند است دستور فرمائید از نتایج اقدامات به عمل آمده دبیرخانه شورا را مطلع فرمایند.
مصوبه ۱ :
نظر به اینکه به استناد بند ۵ مصوبات دویست و سی و چهارمین جلسه شورای عالی کار در تاریخ ۹۳٫۱۲٫۲۳ مبنی بر پرداخت ماهیانه ۸۰۰۰۰۰ (هشتصد هزارریال) از سوی کارفرمایان به کارگران مربوطه تحت عنوان کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار به عنوان مطایای رفاهی و انگیزه ای موضوع تبصره ۳ ماده ۳۶ قانون کار، سازمان تامین اجتماعی اخیرا و بر خلاف سنوات قبل اقدام به دریافت حق بیمه از کارگران و کارفرمایان بابت کمک هزینه اقلام مذکور نموده است و لذا با توجه به اینکه تعریف واژه کمک هزینه اقلام خانوار (بن کارگری و خواربار) در تبصره ۳ ماده ۳۶ قانون کار همراه با عائله مندی و کمک هزینه مسکن و … آمده و از نظر ماهیت در ردیف مزایای رفاهی و انگیزه ای قرار دارد، جزء مزد ثابت و مزد مبنا محسوب نمی گردد، بنابراین سازمان تامین اجتماعی از تاریخ ۹۳٫۰۴٫۰۱ نمی تواند آن را به تنهایی و یا همراه با سایر اقلام دیگر مشمول کسور بیمه و بازنشستگی بداند.
مدیر کل امور بیمه شدگان تأمین اجتماعی با بیان زمان و چگونگی محاسبه سوابق دوران سربازی در سوابق بیمهای مردان شاغل گفت: احتساب سوابق مدت خدمت سربازی یا شرکت داوطلبانه در جبهه در زمان اشتغال وبیمهپردازی بیمه شده انجام میشود.
جام جم سرا: به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، سیروس نصیری گفت: به استناد قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون کار والحاق یک تبصره به آن مصوب ۳۰ /۱/ ۸۳ وقانون استفساریه قانون مذکور مصوب ۲۸/ ۳/ ۸۵ مجلس شورای اسلامی وآئین نامه اجرایی مربوطه مصوب ۸/ ۴ /۸۴ هیات محترم وزیران، احتساب مدت خدمت نظام وظیفه وحضور داوطلبانه در جبهه تمامی مشمولین قانون تأمین اجتماعی با دارا بودن شرایط مقرر قانونی ازجمله بیمهپردازی در زمان ارایه تقاضا وداشتن دو سال سابقه بیمه وهمچنین پرداخت حق بیمه متعلقه طبق ضوابط مقرر در ماده ۳آئین نامه اجرایی مذکور به نسبت هفت سیام سهم بیمه شده وبیست وسه سیام سهم دولت امکان پذیر است.
نصیری همچنین افزود: مبلغ حق بیمه متعلقه مدت خدمت سربازی حداکثر در ۱۲ قسط ماهانه قابل تقسیط است که بیمه شده در صورت عدم توانایی پرداخت یکجای حق بیمه میتواند در مهلت مقرر نسبت به ارایه درخواست تقسیط بدهی اقدام کند.
وی گفت: احتساب سوابق مذکور وبهرهمندی از مزایای قانونی آن نزد سازمان تأمین اجتماعی منوط به پرداخت کامل حق بیمه در مهلت تعیین شده خواهد بود. (خبرآنلاین)